NL NL
 
 
Makinario
 
 
 
Home » Laatste nieuws » Schaarliften Haulotte Optimum 8

Schaarliften Haulotte Optimum 8

2015-11-23

 

De nieuwe elektrische schaarlift Optimum 8 Haulotte is volledig herontworpen en vernieuwd in al zijn belangrijkste componenten Haulotte Optimum 8 en gedefinieerd door experts uit de industrie het niet te stoppen!

Optimum 8 is uiterst compact, snel en veelzijdig, beweegt zich gemakkelijk in elke situatie veilig te vertalen naar hogere functies. Agile en vloeiende bewegingen, dankzij de proportionele bediening, stijgt tot volle hoogte in slechts 37 seconden. Productief en operationeel veilig, de Optimum 8 garanties werken autonomie, is uitgerust met non-marking wielen, lastbegrenzer in het platform en andere standaard of optionele accessoires om de veiligheid en het comfort te verbeteren.

De nieuwe Haulotte Optimum 8 scissor beweegt, dankzij de inductiemotor, met een hoge nauwkeurigheid, zelfs in de moeilijkste gebieden. Optimum 8 is een uiterst flexibel, zowel in de hoogte, het verbeteren van het comfort en de veiligheid voor de bestuurder, die in vertaling, dankzij de gereduceerde draaicirkel van 1,50 m, gaf de beste op de markt.

Optimum 8 biedt snelheid en productiviteit bij het werken met een voeding van 5,0 km / h

De verticale platform Optimum 8 in en uit te gemakkelijk nog meer beperkte omgevingen, en dankzij het kleine formaat (de breedte is slechts 76 cm) in de gesloten configuratie, gaat door standaard deuren zonder de noodzaak om de hekken te buigen.

Dankzij de optimale gewicht van 1530 kg, de stroomafnemer hefplatform Optimum 8 is in staat om te werken in de scheepswerven binnen als buiten, zelfs met de wind tot 45 km / h, met behoud van intact zijn maximale laadvermogen gelijk aan 230 kg.

Uitgerust met een automatische rollover bescherming, het platform Optimum 8 gemakkelijk overtreft hindernissen van verschillende soorten en heeft geen probleem om op en neer hellingen op vrachtwagens worden vervoerd.

Het is ook voorzien van een contragewicht "intelligent". Haulotte feite betekent een wereldprimeur op het gebied van hoogwerkers met een constructieve oplossing die een tegengewicht zich aan de achterzijde van het frame, die de algemene stevigheid van de machine toeneemt bevat. Solide en onverwoestbaar, het contragewicht ontworpen door Haulotte Group fungeert als een echte "bumper": beschermt de machine tegen schade; verdraagt ​​schokken en herhaalde schokken.

De nieuwe Optimum 8 schaar is ontworpen om exploitanten snelle werk op de machine. Het heeft in feite twee compartimenten in de lade gemakkelijk verwijderbaar voor onderhoud nog eenvoudiger: een deur voor toegang tot het batterij compartiment, de andere voor de hydraulische en elektrische systemen. Alle andere controleposten voor onderhoudswerkzaamheden zijn direct toegankelijk.

Deze nieuwe elektrische schaar is in staat om de productiviteit en veiligheid te bieden in de meest uiteenlopende toepassingen: intern onderhoud, industrieel onderhoud, civiele en industriële installaties, verhuur en logistiek, evenementen, shows en tentoonstellingen zowel binnen als buiten.

Zie alle aanbiedingen van de stroomafnemers

 
 
 
Producten
Deal van de dag
 
 
Praktische informatie
 
 
Copyright © 2024 Makinario. Alle rechten voorbehouden . Web design by Royalty