SE SE
 
 
Makinario
 
 
 
Home » Senaste nytt » Våra annonsörer: Haulotte Italien

Våra annonsörer: Haulotte Italien

2015-10-01

 


Makinario presenterar idag en av de största annonsörerna för vad gäller sektorn för nya.
Vi talar om hur alla vet att Haulotte Italien tillhör Haulotte Group, europeisk ledare och tredje världen tillverkare av plattformar för underhåll och lyft människor och laster.

I kölvattnet av de lysande prestationer, har Haulotte Italien vuxit under de senaste åren, snabbt vinner marknadsledarskap i den italienska liften underhåll / lyft.
Italien Haulotte kan erbjuda spjutspets maskiner, för att göra enklare, snabb, produktiv och säkra allt bistånd i höjd, men också personlig service för återförsäljare och operatörer.
Haulotte Italien tolkar och möter kundernas förväntningar genom sina förnyade tekniska servicecenter vid huvudkontoret i Milano, som stöder återförsäljare och deras kunder i något skede av efter försäljning.
Från teknisk utbildning direkt bistånd på gång, omedelbar tillgång till reservdelar till reaktivitet för underhåll, justering och reparation av maskinerna, är tjänsten syftar till att säkerställa, överallt i Italien, maximal mångsidighet och anpassa sig till personliga behov.


 

 
 
 
produkter
erbjudanden av dagen
 
 
Praktisk information
 
 
Copyright © 2024 Makinario. Med ensamrätt . Web design by Royalty